top of page

Hvem er vi:

Northtec ApS med hovedsæde i Hals har specialiseret sig i salg af kvalitetsprodukter inden for alle former for Transporthjul, LED belysning Plastkasser, Gulvmåtter og internt transportmateriel til det danske Hospital- & sundhedsvæsen, detail og erhvervsliv .

Over 30 år i branchen.:

Igennem mere end 30 år har vi oparbejdet en stor ekspertise inden for udvikling og fremstilling af interne transportløsninger, transporthjul, ergonomiske arbejdspladser, specialløsninger af forskellige vogne mv. samt lifte og elevatorer, i både rustfast og andre stålmaterialer.

De seneste 9 år er LED belysningen blevet en fast artikel i vores store sortiment, og vi kan idag levere løsninger af enhver art af denne nye belysningsform.

Her på siden sørger vi for at give dig al den nødvendige information omkring vore produktsortiment.

Skulle der være uddybende spørgsmål, står vi altid klar med gratis kundevejledning omkring vores produkter enten telefonisk, pr. mail eller ved konsulentbesøg på din adresse.

Så tøv ikke med at ringe til os på telefon 98 25 54 45 / mobil: 4275 38 11

eller send os en e-mail.: northtec@northtec.dk hvis der skulle være uddybende spørgsmål.


Vores ambition er at give danmarks bedste kundeservice med hjælp og vejledning omkring spørgsmål til vores kvalitetprodukter, og til danmarks absolut billigste priser.

bottom of page